Back to Top

An unfading smile

Along with the flowers and chirping birds, Spring tends to brings out more smiles in people. However, my next client wears her lovely smile even in the winter. Having known her for a while I’ve always thought that to be a rather special quality, and I always admired it of her. Which is why I was absolutely delighted when she asked me to do her headshots.
Andrea is a successful entrepreneur of a business called Human revolution and she was an absolute delight to work with and I hope the photos do justice to her unyielding joyful spirit – one that smiles come rain or shine.

Naast de bloemen en de tjirpende volgels heeft de lente de neiging om meer glimlachen bij mensen naar buiten te brengen. Mijn klant heeft haar prachtige glimlach zelfs in de winter. Ik ken haar nu een tijdje en ik heb altijd gedacht dat dit een bijzondere eigenschap was, en ik bewonder haar ervoor. Daarom was is ontzettend blij dat ze mij vroeg haar portretfoto’s te maken. Andrea is een succesvolle ondernemer met een bedrijf genaamd Human revolution en het was absoluut verrukkelijk om met haar te werken en ik hoop dat de foto’s recht doen aan haar onverwoestbare vrolijke houding – eentje waarbij je altijd glimlacht wat er ook gebeurd.