Back to Top

Foray into Food- Gouda lifestyle fotograaf

My love affair with food is somewhat of a love hate relationship, but this week I’m loving every minute of it. I’ve been thinking, seeing and dreaming of cupcakes. What sweet delight!
I had the brilliant opportunity to shoot delicious cupcakes for the first time for an budding entrepreneur in Gouda called Zoet and Zalig, who are opening a cafe at the library in Gouda. The cupcakes were a colourful work of art and the judging by the samples I had they tasted as good as they looked.
Food photography is not been my area of expertise, so I was a little bit apprehensive. Thanks to my food stylist Bipasha Dalvi all my fears were quelled. The fruits of my labour are below. I hope you enjoy looking at them as much as I enjoyed shooting, and eating them.

Mijn liefdesrelatie met eten is een beetje een haat-liefde verhouding, maar deze week geniet ik van elke minuut. Ik heb aan cupcakes gedacht, ik heb ze gezien en ervan gedroomd. Wat verrukkelijk!
I had de fantastische kans om voor de eerste keer heerlijke cupcakes te fotograferen voor een collega-ondernemeer in gouda genaamd Zoet and Zalig die een cafe openen in de bibliotheek van Gouda. De cupcakes zijn kleurrijke kunstwerken en te oordelen naar de voorbeelden die ik had, smaken ze net zo goed als ze eruit zien.
Ik had weinig ervaring met het fotograferen van eten, dus ik was een beetje beducht. Dank zijn mijn eten-stylist Bipasha Dalvi werden al mijn angsten weggenomen. De vruchten van mijn arbeid staan hieronder. Ik hoop dat je net zoveel geniet van het kijken ernaar, als ik van het fotograferen en eten ervan.